Om klubben  Hvad laver vi?

  Vi er en bokseklub med motions træning, teknisk træning og kamp træning.
  Træningen bliver udført efter Per Frandsens bokse filosofi hvor hovedvægten lægges i bevægelighed, hastighed, teknik og ren boksning.
  Hvordan gør vi?
  Vi har træning stort set hver dag, fredage og weekender undtaget. En typisk trænings uge vil bestå af to dages motions træning, også er der to dage hvor teknik og sparing trænes. Vi har sammenarbejde med andre klubber og vil jævnligt lave trænings sessioner ud af huset.

  Hvorfor gør vi det?
  Klubben er oprindeligt grundlagt af syv tidligere boksere i en kælder på Ålykke Alle. Her blev de enige om at starte en klub, som skulle opbygges efter Per Frandsens boksefilosofi.
  Klubben lægger vægt på at skabe gode boksere efter føromtalte filosofi, som baseres på god stil, flot boksning og især ren boksning.
  Klubben har også motionsboksning, hvor sammenhold og hygge er i højsæde. Her får folk et lille indblik i selve boksningens hårde træning og får trænet 98% af deres muskulatur.
  Klubben afholder hvert år to store fester - en sommerfest og en julefrokost - for at ryste medlemmerne sammen samt vedligeholde det fantastiske sammenhold og hygge der er i klubben.
  Bokserne kommer også rundt til andre klubber for at træne. Her får de mulighed for at bokse med andre, og se hvordan det er i andre klubber. De andre klubber kommer også til os og ser hvordan vi gør.

Adresse

Ejby Møllevej 12B
5220 Odense SØ


Kontakt

Chef træner:
– Per Frandsen
– tlf: 20 61 68 14

Formand:
– Tiffany Petersen
– tlf: 60 60 72 23