Om klubben

  Hvad laver vi?
  Vi er en bokseklub med motions træning, teknisk træning og kamp træning. Træningen bliver udført
  efter Per Frandsens bokse filosofi hvor hovedvægten lægges i bevægelighed, hastighed, teknik og ren boksning.
  Hvordan gør vi?
  Vi har træning stort set hver dag, weekender undtaget. En typisk trænings uge vil bestå af to dages
  motions træning, to dages teknik træning og en dags sparing. Vi har sammenarbejde med andre klubber
  og vil jævnligt lave trænings sessioner ud af huset.
  Hvorfor gør vi?
  Klubben er grundlagt af 7 bokse interesserede, som ønsker at skabe en sund klub med et stærkt fællesskab centreret omkring boksning. Forneden har vi et par citater fra vores medlemmer, da vi mener det er den bedste måde at beskrive os selv på.
  Stefan Petersen:
  “Jeg valgte boksning fordi motionscentre ikke siger mig en skid, og mener at vores from for træning er mere motiverende og effektiv end alt andet”
  Mikael Brygger:
  “Når folk tager til sport i dag er der desværre mange der vælger et motionscenter fremfor klubsport, som er en umotiverende og upersonlig måde at træne på. Personligt kommer jeg lige så meget i klubben for de sociale aktiviter og kammeratskab, som for den fysiske træning. Det gode ved boksning, fremfor andre sportsgrene som fodbold, håndbold eller styketræning i et motionscenter, er at man træner styrke, hurtighed og smidighed på en helt anden måde. Efter en lang dag på jobbet kan jeg varmt anbefale en tur i vores bokseklub, for at smide hverdagens stress bag sig og brænde af på sandsækken, -sidegevinsten er et bedre helbred og større overskud. I vores klub er der plads til alle uanset ambitionsniveau!”
  Thomas McFarlane Jelstrøm:
  “Jeg har altid holdt af at dyrke sport, og jeg har gjort det på forskellige niveauer. Gennem boksning synes jeg, at jeg har fundet den rette balance mellem det mentale og den fysiske træning, hvor jeg selv kan vælge hvor hårdt jeg vil presses til træning. Det er super motiverende, at komme i godt humør af træningen, at komme i rigtig god form, samt have et socialt fællesskab sammen med de andre i klubben. Hvad end du ønsker: måske at komme i dit livs form, vil prøve kampholdet eller bare være en del af det sociale samvær, er det altid et besøg værd, at komme forbi og hilse”
Adresse

Ejby Møllevej 12B
5220 Odense SØ


Kontakt

Chef træner:
– Per Frandsen (formand)
– tlf: 20 61 68 14

Kasserer/Webmaster:
– Simun Fuglsbøl
– tlf: 60 18 11 50


Mobirise site maker - Click here